Slideshow Image

Marea Parada – ca in fiecare an, vom incepe cu competitia de schi pentru copii, pe partia Bradul, gazda noastra la acest eveniment. In jurul orei 18.30 incepem ceremonia de medaliere pentru sporturile care si-au desemnat castigatorii, iar de la 19.00 emotionantul moment al coborarii cu torte si lampioanele care vor completa un cadru de vis. In premiera pregatim o supriza: Tenis ball hit out ! Detalii in curand

Games Party – cred ca stiti deja ca tema este ABBA, deci asteptam cati mai multi Bjorn, Benny, Agnetha dar si Anni-Frid ! Desigur, de mare success pot fi si costumele inspirate de melodiile lor, de anii 70 sau de Suedia. Orice are legatura cu tema iar publicul poate fi convins sa sustina, poate castiga. Anul acesta provocam fiecare firma participanta sa trimita 1-3 echipe la acest concurs, astfel incat sa intre toata lumea in joc. Fiecare echipa poate avea cel mult 4 membrii, ca si formatia ABBA. Pot fi si participari la individual, desigur. Vom avea o prima selectie a celor inscrisi, din care vom alege finalistii. Toti participantii care nu ajung in finala vor primi un cadou, de regula de la bar. Cei care vor fi desemnati castigatori, un baiat si o fata, vor primi un week end la mare ! Haideti, avem destul de mutlt timp sa fim creativi si sa socam sau amuzam audienta cu costumele noastre.

Esti medaliat cu aur la Winter Games ? Atunci esti invitat VIP – adica fara plata taxei de participare – la Bucuresti Corporate Games 14-16 iunie , sau la urmatoarea editie Winter, pentru schi, snowboard, sanie si snow tubing. Daca vei castiga si la Bucuresti, esti promovat in echipa VIP pentru World Corporate Games in noiembrie in Qatar, la Doha.