Slideshow Image

Cea de a doua editie Cluj Corporate Games s-a incheiat in aplauzele a 300 de spectatori ( si actori ) de la Awards Ceremony desfasurata la Hotel West City. In sectiunea Rezultate veti gasi deja toti castigatorii acestei editii, pe sporturi, divizii, etc.
Dasr noi suntem siguri ca am castigat cu totii din acest eveniment, atat Dvs ca participanti prin noii prieteni pe care i-ati intalnit in aceste trei zile si prin redescoperirea bucuriei de a face sport, cat si noi ca organizatori care am luat pulsul sportului Clujean si al comunitatii locale de business.
Cel mai mare numar de trofee, medalii si aplauze l-a cucerit FUJIKURA. Pilon principal al competitiilor noastre de anul trecut si de anul acesta, Dnul Patrascu este persoana fara de care evenimentele noastre nu s-ar fi desfasurat. Energia si devotamentul fata de valorile sportului pentru toti ne-au motivat sa organizam competitiile in Cluj si multumim si pe aceasta cale atat firmei FUJIKURA cat si conducerii pentru sprijinul acordat. Marele trofeu Sport for Life merge pentru al doilea an consecutiv la FUJIKURA , ca o recunoastere a atasamentului la valorile fundamentale ale Corporate Games prin implicarea celei mai numeroase echipe.
AUCHAN este o surpriza extrem de placuta in acest an, cu participare la foarte multe competitii sportive si rezultate de exceptie. Robert Bosch si Net Brinel merita mentionate pentru dublele victorii obtinute la forbal masculin si feminin respectiv catchball si Dragon Boat. ACI Cluj a venit hotarata sa castige la tenis de camp si asa a fost. BCR revine pe primul loc la Dragon Boat proba de spriint si se anunta un candidat serios la podium in Bucuresti iar West City Hotel apare cu o super echipa de tenis de masa, dominând competitia. Cine s-ar fi asteptat ?
Si asa am tras cortina peste inca o editie Corporate Games si de maine începem pregatirile pentru urmatoarea. Deci, doar citeva momente de glorie pentru echipa noastra, condusa de Calin Huidu si Gabriel Madotto , secondati de Alina Matei. Multumiri intregii echipe de Sport Manageri compusa din Catalin Pordea, Vlad Pordea, Radu Spiridon si Catalin Enuta. Desigur, fara sprijinul echipei Alinei, compusa din Bianca si Sorin, lucrurile ar fi sost mult mai dificile si ne bucuram ca au trecut botezul de foc al primei lor competitii Corporate Games.