Slideshow Image

Mai sunt doar doua săptămîni pană la startul unei noi ediţii Corporate Games şi febra pregatirilor este la maxim. Antrenamente, schimbări de ultim moment în echipe, selecţia arbitrilor, planul de amenajare al evenimentelor, toate sunt acum la cote maxime.
Şi acum o rafală de informaţii de ultim moment :
1. Programul preliminar, disponibil azi 8 iunie, este cel afisat pe site. În funcţie de numărul de participanţi este posibil sa se modifice, iar variant finală va fi comunicata Marţi 21 Iunie, după Rusalii. Locaţiile sportive sunt aceleasi, cu menţiunea că anul acesta avem billiard tot la IDM, impreună cu bowling. Fotbal în 6 revine la Sud Arena, iar fotbal în 11 va fi pe terenul sintetic de la Dinamo. Steve şi Jason ne vor arbitra şi anul acesta la fotbal, deci pregatiţi-vă de un stil britanic ! La sălile ASE vom avea Catchball şi Volei, iar baschetul este într-o locaţie nouă : Sala Apolo
2. Supercenter la Beraria H în Parcul Herastrau, lângă Hard Rock Cafe! Anul acesta am decis sa schimbam câte ceva la primul nostru eveniment, astfel încât sa oferim ocazia participanţilor sa se înregistreze dar şi să se întalneasca cu colegii într-un mediu relaxat, informal. Vineri 24 iunie de la ora 1700 la ora 2000 va aşteptăm cu Registration Guide, o poză tip paşaport şi adeverinţa de sănatate pentru a vă elibera legitimaţia de concurs. La Beraria H are loc în continuare, de la 2100, un concert cu Marius Moga şi va recomandam să vă rezervaţi bilete de pe http://www.berariah.ro/eveniment/marius-moga-juratii-beraria-h din timp, locurile la mese fiind de regula vândute integral cu mult înainte de concert.
3. Dragon Boat aduce anul acesta câteva schimbări. Cursele le vom desfaşura în zona Club Triumf – Insula Copiilor, unde este zona cea mai ferită de vânt, deci cea mai sigură pentru competiţii. Deoarece distanţa maxima disponibilă este 250m, vom face cursa de 500m cu întoarcere, similar cu cea de 1000m de anul trecut. La sfârşitul acestei săptămîni vor fi instalate balizele, astfel încât echipajele pot începe sa se antreneze pe circuitul cursei.
4. Marea Paradă – va fi cu plecarea tot din Strada Franceză colt cu Calea Victoriei, sâmbătă la 19.00 ca în fiecare an. Vom parcurge întreaga stradă Franceză de data aceasta, iar scena va fi lânga biserica Sf Anton, în spatele Hanului Manuc. Aici va fi mult mai mult loc pentru toată lumea, asigurând vizibilitate perfecta pentru spectacolul nostru şi Tenis Ball Hit Out, la care partener va fi Cora Hypermarche, deci cu premii ce nu pot fi ratate. De subliniat ca la Marea Paradă pot participa şi suţinatorii şi spectatorii, nu doar sportivii, astfel încât echipa Dvs sa fie cea mai mare, cea mai vizibila şi cea mai zgomotoasă.
5. Games Party este în curs de finalizare şi vom reveni la începutul săptămînii viitoare cu detalii. Evaluam Club Maraboo şi Beraria H, iar tema poate fi Oktoberfest, Kitch Party sau chiar Rustic Party ! Este sigur ca va fi Sâmbată la ora 22.00
6. Awards Ceremony îl vom organiza imediat dupa închiderea competitiţiilor, la Beraria H, Duminică 26 iunie începând cu ora 14.00. Dacă vremea este frumoasă ne organizam pe terasă,dacă nu la în înterior aplaudând medaliaţii şi firmele câştigatoare a celor 25 de trofee Corporate Games puse în joc. Atenţie : toate medaliile se vor acorda doar la Awards Ceremony, nu la locaţiile sportive ale fiecarei competiţii, asigurând un cadru adecvat acestor ceremonii. Deci aşteptam toţi campionii Duminica de la ora 14.00 la Beraria H pentru a-şi ridica medaliile.
7. Parteneri media în acest an vor fi Grupul Burda , cu Mens Health, National Geografic şi Auto Moto şi Sport, dar şi Dolce TV care va transmite reportaje de la competiţiile şi evenimentele noastre. Vă invit să cautaţi în numărul de Iunie al acestor reviste reclama Corporate Games. Merită. Ne-am asociat cu cele mai bune canale de comunicare în sport şi business, astfel încât participarea Dvs la evenimentul Corporate Games să aibă o vizibilitate premium.
8. Termenul de trimitere Entry Forms l-am decalat pentru Luni 13 iunie, astfel încât sa se poată încadra şi ultimii veniţi. Dupa această dată nu se mai pot face modificări şi nici înregistra formulare, pentru a ne permite organizarea competiţiilor la nivelul aşteptărilor Dvs.
9. Firmele participante la ediţia din acest an sunt : IBM, Avira, Cora, Cegeka, BAT, Schaeffler, CGS, HP, Draelxmaier, Enel, Policolor, Quin, Israel, Genpact, Pirelli, Parexel, Kuehne&Nagel, Strabag, Avon, JTI, Telus, Accenture, Selgros, P&G, Titan întl, Colgate&Palmolive, Sparkware, Cetelem, Romstal, Bosch, Teleperformance, WNS, F64, Fan courier, Repower, Coca Cola, Wipro, Rinf, Raiffeisen Leasing, GFK, Arvato, Hidroelectrica, Ana şi Cornel, VTM, Catena, Agra's, Yazaki, Aci Cluj, BCR, Amgen, Vodafone, Alstom şi ultimul dar nu cel din urmă, Grande Hotel Phoenicia, partenerul nostru pentru ospitalitate.
10. Multumim CGS pentru cel de la treilea an consecutiv în care este alaturi de noi în calitate de Sponsor Principal al ediţiei de vară. Cu siguranţa Corporate Games nu ar putea avea strălucirea actuală fără parteneriatul nostru.