Știm cu toții că ieșirea din starea de izolare este una din cele mai mari provocări ale acestui secol, iar companiile care vor decide să investească în welness, engagement și spirit de echipa vor ieși cu siguranță învingătoare.
Corporate Games va oferă o gama largă de acțiuni sportive gen team building, de la sesiuni de Dragon Boat și catchball până la competiții cu mai multe sporturi cu precădere afară, astfel încât echipa Dvs va fi în siguranță.
Am adăugat pe acest website o ediție specială Corporate Games denumită teambuilding, unde veți găsi activitățile propuse de noi în acest an, respectând limitările legale în vigoare.
Fie că veți participa o o sesiune plină de adrenalină pe Herăstrău cu Dragon Boat, sau că veți decide să petreceți o după amiază pe plaja de la Divertiland cu volei și catchball pe nisip, înot și tir cu arcul, va asigurăm că veți regăsi același profesionalism în organizarea evenimentelor Dvs.
Tot ce aveți de făcut este să ne contactați fie pe email ie la 074567123, pentru a stabili detaliile necesare unei oferte.