News & Events

Kinesis - un proiect european de integrare sociala prin sport

KINESIS is an Erasmus+ project which aims to promote the participation of children from vulnerable target groups in sport activities and the life of their community through the strengthening of the cooperation between physical education teachers in school on the one hand and sport clubs and community based organizations on the other. More information you can find here http://action.gr/home/projects/sports/kinesis/

TEAMbuilding Corporate Games

Știm cu toții că ieșirea din starea de izolare este una din cele mai mari provocări ale acestui secol, iar companiile care vor decide să investească în welness, engagement și spirit de echipa vor ieși cu siguranță învingătoare.
Corporate Games va oferă o gama largă de acțiuni sportive gen team building, de la sesiuni de Dragon Boat și catchball până la competiții cu mai multe sporturi cu precădere afară, astfel încât echipa Dvs va fi în siguranță.

Prima ieșeala pe Herăstrău cu Dragon Boat !

Miercuri 1 iulie 2020 am programat prima ieșire pe apă pe Herăstrău, cu o întârziere de peste 2 luni datorită dragului nostru COVID19.
Va așteptăm toată ziua la un demo gratuit cu una din bărcile noastre, tot ce aveți de făcut este să programați sesiunea la Alina la 074557123.
Deoarece siguranța și sănătatea Dvs este cel mai important factor, am pus la punct un plan special de protecție, astel :
1. Pagaile sunt dezinfectate cu Alcool izopropilic 98% după fiecare echipaj, separandu-le pe cele curate de cele utilizate în cursa

Bucuresti Corporate Games 11-13 septembrie 2020

Ne pregatim pentru o noua editie Corporate Games in toamna, iar antrenamentele vor incepe probabil dupa 1 iulie, in functie de reglementarile legale.
Va asteptam si la un teambuilding cu Dragon Boat pe Herastrau, zilnic de luni pana sambata.
Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0732007270 sau radu.radulescu@corporate-games.ro

Bucharest Corporate Games 2020

De-abia asteptam sa ne vedem in Septembrie, la Bucuresti Corporate Games.
Vom avea multe sporturi, dar rege va fi desigur fotbal in 6, dar si FIFA 20 pe Playstation, in echipe de 2 jucatori.

Vom mai avea competitii si la baschet, pescuit, baschet, volei si nu in ultimul rand catchball si Dragon Boat.

Inscrierile ramin deschise pana la vara, iar pentru partenerii care decid sa ne intinda o mana de ajutor in aceasta perioada dificila, prin semnarea unui contract de sponsorizare, le garantam locuri la orice sport si intrare gratuita la Games Party.

Pagini


Conectați-vă cu noi

Contact

Tel: +40 744 567 123

Sport Award SRL, CUI RO28562386
Sediu Social Aleea Politehnicii, Nr.4, Sector 6