News & Events

Teambuilding

Teambuilding și Clubul de Dragon Boat
Va rugăm să nu amânați stabilirea unui calendar pentru activitățile și teambuilding-urile din a doua jumătate a lui 2022, astfel încât să avem răgazul necesar unei organizări de excepție. Fie că este vorba despre Dragon Boat sau despre Family sport day, vă așteptăm să stabilim împreună un plan care să corespundă așteptărilor companiei Dvs.

București Corporate Games 26-28 iunie 2021

Noutati București Corporate Games 26-28 iunie 2021
Cel mai mare eveniment sportiv al anului va beneficia - sper eu - de sfârșitul acestei teribile pandemii.
Deja sunt foarte multe concerte programate în aceasta vară, de la Untold și Electric Castel la Neversea și Saga. Și asta ne dă speranțe că vom ieși din starea de alertă și apoi avem de reconstruit echipele și spiritul de apartenența la colectivitate. Exact ceea ce reușește sportul să facă cel mai bine!

Brasov Winter Games 28-30 ianuarie

1. Winter Corporate Games 28-30 ianuarie 2022
Da, am decis să continuăm înscrierile la Winter Corporate Games, fiindca acest eveniment este mai presus de toate despre sport, iar sportul este sanatate fara dubiu. Vă așteptăm până Sâmbătă 15 ianuarie cu numărul de participanți pe sporturi, pentru inscriere.
Reamintesc lista de sporturi: Schi, Snowboard, Alergare, Snow Tubing, Fotbal 6, Catchball, Biliard, Baschet (proba de baschet 5 si baschet 3),Tenis de masa, Bowling si Tir

Corporate Games Online

Corporate Games Online 24 mai – 27 iunie este cea mai mare competiție sportivă internațional la distanță din această primăvară, care vă provoacă la ceva care pare extrem de simplu, dar cere totuși effort, dăruire și colaborare ! Tot ce aveți de făcut este să realizați în doar trei zile dintr-o săptămînă un minim de mișcare : 10.000 pași sau echivalent, o oră de exerciții fizice la aparate, un meci de fotbal, tenis, volei etc. Pentru fiecare realizare se alocă un punct. Jucăm doar în echipe, de 6 concurenți și totul este online, pe un app.

Pagini


Conectați-vă cu noi

Contact

Tel: +40 744 567 123

Sport Award SRL, CUI RO28562386
Sediu Social Aleea Politehnicii, Nr.4, Sector 6