News & Events

Corporate Games Online

Corporate Games Online 24 mai – 27 iunie este cea mai mare competiție sportivă internațional la distanță din această primăvară, care vă provoacă la ceva care pare extrem de simplu, dar cere totuși effort, dăruire și colaborare ! Tot ce aveți de făcut este să realizați în doar trei zile dintr-o săptămînă un minim de mișcare : 10.000 pași sau echivalent, o oră de exerciții fizice la aparate, un meci de fotbal, tenis, volei etc. Pentru fiecare realizare se alocă un punct. Jucăm doar în echipe, de 6 concurenți și totul este online, pe un app.

Corporate Games va ofera Gel dezinfectant pentru maini

Și noi am decis anul trecut să întrăm în lupta împotriva virusului COVID19, care ne-a dat viețile peste cap !
Împreună cu experții englezi de la AF Internațional am omologat la Ministerul Sănătății următoarele produse cu avizul biocid nr. 106/21.08.2020 ::
1. Soluție dezinfectantă cu pulverizator pentru mâini, pe bază de alcool izopropilic 70%, în următoarele variante de prezentare :
a) 100 ml
b) 200 ml
c) 500 ml
d) 1000 ml
De asemeni, se poate livra și la bidoane de 5 litri și 25 litri.

TEAMbuilding Corporate Games

Știm cu toții că ieșirea din starea de izolare este una din cele mai mari provocări ale acestui secol, iar companiile care vor decide să investească în welness, engagement și spirit de echipa vor ieși cu siguranță învingătoare.
Corporate Games va oferă o gama largă de acțiuni sportive gen team building, de la sesiuni de Dragon Boat și catchball până la competiții cu mai multe sporturi cu precădere afară, astfel încât echipa Dvs va fi în siguranță.

Prima ieșeala pe Herăstrău cu Dragon Boat !

Miercuri 1 iulie 2020 am programat prima ieșire pe apă pe Herăstrău, cu o întârziere de peste 2 luni datorită dragului nostru COVID19.
Va așteptăm toată ziua la un demo gratuit cu una din bărcile noastre, tot ce aveți de făcut este să programați sesiunea la Alina la 074557123.
Deoarece siguranța și sănătatea Dvs este cel mai important factor, am pus la punct un plan special de protecție, astel :
1. Pagaile sunt dezinfectate cu Alcool izopropilic 98% după fiecare echipaj, separandu-le pe cele curate de cele utilizate în cursa

Pagini


Conectați-vă cu noi

Contact

Tel: +40 744 567 123

Sport Award SRL, CUI RO28562386
Sediu Social Aleea Politehnicii, Nr.4, Sector 6