News & Events

Fotbal @ Summer Corporate Games

Anul acesta am schimbat putin formatul, pe baza experientei primei editii. Vom juca pe cel mai bun teren din Constanta, cel de lang Hotel Yaki. Suprafata a fost complet schimbata anul trecut si este locul in care echipa lui Hagi se va antrena la iarna, in balon. Deci, vom juca in etapa de calificari in grupe de 4, iar primele doua merg mai departe in eliminatorii si finale Avand in vedere posibilitatea unor temperaturi mai ridicate, vom incepe meciurile sambata 25 august de la ora 8. Fiecare meci va consta din doua reprize de minim 10 minute.

Parada + Games Party= all in one

Anul acesta am schimbat traseul pentru marea Parada, deci nu mai plecam de pe strada Franceza, ci ne intalnim la 19.30 la intrarea in Herastrau dinspre Piata Charles de Gaulle, cunoscuta si " la televiziune" . Aici este statia de metrou Aviatorilor, dar si autobuzele 131, 331, 282, 301 si 305. In fata statuii marelui om de stat va fi o formatie de tobe si majoretele, deci cred ca ne veti vedea/auzi de departe. Plecam prin parc pe frumoasa alee cu cariatide, apoi pe langa Expo Flora coborand spre lac.

Supercenter - aici incepe totul !

La Corporate Games centrul de comanda este la Supercenter! Aici sunt toate informatiile si intreaga echipa care conduce activitatea, deci este important sa alocati Vineri 30 de minute pentru noi, oricand intre ora 5 si ora 8 seara. Nu  uitati sa aduceti formularul Registration Guide primit de la firma, o poza tip pasaport si declaratia de sanatate pe propria raspundere. Cu aceste trei documente veti merge la prima statie de lucru, unde veti primi ecusonul de participare.

Open to all for the benefit of all

Pentru a da posibilitatea unui numar cat mai mare de participanti sa se inscrie la sporturile de echipa, am decis sa crestem limita maxima, astfel incast sa fie un numar suficient pentru antrenamente, deci dubalnd numarul de jucatori din teren astfel :

Baschet : minim 7 maxim 10

Baschet 3 = minim 4 maxim 6

Catchball : minim 8 maxim 12

Volei : minim 8 maxim 12

Dragon Boat : minim 12 maxim 24

Fotbal : minim 11 maxim 22

Pozele - o adevarata provocare

Corporate Games este un vartej de intreceri sportive si evenimente care se deruleaza extrem de repede, in multe locatii, iar tot ce ramine dupa sunt medaliile si trofeele si pozele . Desigur, citiva colegi care se ofera sa faca poze cu telefonul sau cu o camera foto pot rezolva problema, dar trebuie pusa la punct o intreaga echipa bine coordonata pentru a avea imgini de calitate de la toate competitiile.

Pagini