Cu siguranta merita sa veniti la acest excelent eveniment Corporate Games care se desfasoara exclusiv on-line, ajuns la cea de a doua editie. Vino cu echipa firmei tale sa concurezi cu colegii din Mexic, Germania, Brazilia si Spania.

Am prelungit termenul de inscriere pana pe 25 aprilie, cand asteptam fisierul excel completat cu echipele de 6 membrii.

Fiecare membru al echipei trebuie sa inregistreze activitati sportive cel putin 3 zile pe saptamana, fie manual - de exemplu joci 1h tenis de camp, introduci activitatea si iti faci o poza drept dovada, fie automat (10000 pasi, conectarea la o aplicatie de fitness etc)

Ceea ce este avantajos la aceasta competitie reprezinta faptul ca echipa poate fi formata din toate colturile tarii/lumii, fiecare echipa poate avea un capitan care sa urmareasca activitatea si sa incurajeze pe restul sa isi atinga obiectivele si poate fi folosit ca un instrument intermediar spre a reface echipele sportive si a trece gradual de la online la face2face.

Stim cu totii cat este de greu in aceasta perioada cand lumea este "amortita" dupa 2 ani de pandemie, asadar lansam provocarea catre toata lumea.

Competitia dureaza 5 saptamani si pentru detalii si inscriere contactati-ne la 0744567123 sau alina@corporate-games.ro